Merrie (Dressuurpaard)

5,750.00 €

Server verwerkt de aanvraag, even geduld a.u.b...
Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookiesdoor op Accepteren in de banner te klikken

Kenmerken
Geslacht : Merrie
Schofthoogte : 170 tot 175 cm
Leeftijd : 11 jaar of ouder
Type : Dressuurpaard
Eigenschappen : Met stamboom, Gechipt, Ingeënt

Urane de Sagne is de naam van deze prachtige, statige, originele Percheron merrie. Ze is geboren op 02-06-2008, en is ca 1.72m. hoog. Ze is in bezit van een paspoort, chip en is correct geënt. Ze heeft een prachtige, originele stamboom van Ostral x Kangourou. Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport. Heeft prachtige ruime gangen. Is ook betuigd. Ze is hier en voorheen super verkeers, – en trailer mak.

Urane is echt een schat en ondanks dat ze zo groot en breed is, is ze in de omgang totaal niet sterk. Ze laat zich gemakkelijk opzadelen, ook het bit in doen doet ze zonder problemen. Urane houdt er van om lekker uitgebreid gepoetst te worden en veel aandacht te krijgen, echt een knuffelpaard dus. Ze heeft prachtige lange dikke manen en staart. Gaat braaf in de stapmolen en is hier superbraaf op stal. Ze was meteen bij binnenkomst makkelijk te rijden, ook op de wei, geen singelnijd o.i.d.

Met wie mag dit pracht paard mee?

Het reserveren van een paard is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Inruil bespreekbaar.

Onze paarden en ruitersportartikelen worden onder volledige garantie verkocht.
Kijk eens op onze website bij de rubriek “Te koop: paarden/pony’s” voor ons actuele paardenaanbod en voor voor meer foto’s en filmpjes van het paardje.

Dagelijks actueel !!

Kijk ook in de rubriek “nieuwe baas”, hier ziet u de geplaatste paarden/pony’s bij hun nieuwe baasjes.Winkel in onze webshop, vanaf 5 artikelen geen verzendkosten.

www.staldoorstap.nl

Advertentie NR: 9355d951d23d9b3d

oktober 2, 2019 11:57 pm

Deze advertentie is verlopen